torsdag 22 juli 2010

Nice plejs

Åkte hem till min långa lägenhet igår efter jobbet. Det är ju såå tjusigt där efter allt fix. Eller inte.

Till att börja med har de bytt fönster och fönsterbrädor. De gamla fönsterbrädorna va i nåt stenaktigt material och typ skittunga, vad gör man med dom när man byter ut dom, jo man lämnar kvar dom i lägenheten, för det är ju så himla enkelt för mig att kånka iväg med dom.

Sen när man har fixat i badrummet så är det väl fint att man inte sätter upp öglor till duschdraperiet, det ska ju ingå, men det blir ju roligare för hyresgästen om man struntar i det. Ännu roligare blir det också om man struntar i att bära tillbaka hennes tvättmaskin, utan man låter den stå kvar och vara i vägen i hallen.

Sen efter översvämmningen så känns det onödigt att berätta varför man har borrat en massa hål i hennes golv runt om i lägenheten, det ska väl hon skita i?!

Sen är det fint att hyresgästens frys inte verkar fungera efter allt det här. Men vadå hon ska inte klaga, kylen fungerar ju..

Som grädde på moset så lämnade saneringsgänget kvar mattor och annat som låg på golvet när vatten och bajs tog över i lägenheten, så mumsigt.

Nej, jag är inte bitter. Jag är arg.






That´s it.

Inga kommentarer: